Ανάπτυξη ιστοσελίδων

Αποτελεσματικά

Αποτελεσματικές ιστοσελίδες που εξυπηρετούν την επιχειρησή σας και την επαγγελματική σας ταυτότητα. Η διαδικτυακή σας ταυτότητα είναι η ιστοσελίδας σας, όπως δεν θα αμελούσατε την βιτρίνα του καταστήματός σας έτσι είναι αδικαιολόγητο λάθος να αφήσετε την τύχη της διαδικτυακής εικόνας σας σε ερασιτεχνικές λύσεις. Η πετυχημένη κατασκευή ιστοσελίδας θα φέρει αποτελέσματα, που μεταφράζονται σε επισκέπτες οι οποίοι θα επιστρέψουν στην ιστοσελίδα σας και εν τέλει θα γίνουν πελάτες είτε του Online καταστήματος σας είτε της φυσικής επιχείρηση σας.

Δυναμικές Ιστοσελίδες

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Έχοντας το δικό σας σύστημα περιεχομένου έχετε τον έλεγχο της ιστοσελίδα σας.  Η επιτυχία πάντα βρίσκεται στη μικρή διαφορά, και οι πρωταθλητές ανεβαίνουν στο πρώτο σκαλί μόνο απ την υπομονή και επιμονή στη λεπτομέρεια. Οι επιτυχημένες ιστοσελίδες δουλεύουν στις ανάγκες του πελάτη. Έτσι πιστεύουμε και εμείς πως με ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου έχετε την άνεση και τον έλεγχο για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας. Απεριόριστες σελίδες μενού, υπομενού κατηγορίες υποκατηγορίες, φωτογραφίες και γενικότερου περιεχομένου.

Η Ιστοσελίδα σας Η εικόνα σας

Η εικόνα σας στον παγκόσμιο ιστό είναι η εταιρική σας ταυτότητα στο ίντερνετ ως εκ τούτου θα πρέπει πάντα να προβάλλετε τον καλύτερο κομμάτι της. Η πετυχημένη ιστοσελίδα αποτελείται από τρεις πυλώνες.

Κάθε τομέας βρίσκει κοινά σημεία μ ένα άλλο. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας (web design) , η κατασκευή ιστοσελίδας (web development) και τέλος η προώθησή ιστοσελίδας (web marketing) απαρτίζουν τρεις πυλώνες που στηρίζουν το οικοδόμημα μια πετυχημένης και αποτελεσματικής ιστοσελίδας. Αν για παράδειγμα έχουμε ένα φρέσκο design που παραπέμπει στα τελευταία trends η εικόνα της ιστοσελίδας μας ανεβαίνει στα μάτια του επισκέπτη παρ όλα αυτά αν η υλοποίηση της έχει γίνει με κακό τρόπο και για κάποιο λόγο βγαίνουν σφάλματα ή παρουσιάζονται μεγάλα σημεία καθυστέρησης στη φόρτωση μιας σελίδας τότε ας είμαστε ειλικρινής η όποια καλή εικόνα χάνεται. Φανταστείτε επιπλέον αν έχουμε καλό σχεδιασμό ιστοσελίδας ,τέλεια ταχύτητα και χωρίς σφάλματα κατασκευή ιστοσελίδας αλλά παρ όλα αυτά δεν έχουμε κανέναν επισκέπτη;

Αυτό είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα πως στην artonweb.gr πιστεύουμε πως πρέπει να δίνεται έμφαση και στους τρεις αυτούς τομείς για αποτελεσματικές ιστοσελίδες.

Άμεσο Design – Χρηστικότητα ιστοσελίδας

Ενσωματώνουμε στο design της ιστοσελίδας σας σχεδιαστικές αρχές με εύηχα κείμενα και αμεσότητα στην περιήγηση της.

Με αρχή την χρηστικότητα (usability) της ιστοσελίδας και με έξυπνο καθαρό περιεχόμενο η ομάδας μας παρέχει πληθώρα σχεδιαστικών κατευθύνσεων και ιδεών δουλεύοντας χέρι χέρι με τους πελάτες ώστε να παραχθεί το καταλληλότερο αποτέλεσμα για εκείνους.

Το ίντερνετ ωριμάζει και μαζί ωριμάζει και το μάτι του επισκέπτη σε φρέσκες ιστοσελίδες. Φροντίζουμε για το πιο καλαίσθητο design ιστοσελίδας με αποτέλεσμα και ευχρηστία. Φανταστείτε την διαφορά που αντιλαμβάνεται ένας επισκέπτης όταν καταλήγει σε ένα web design σε αντίθεση μ ένα καινούριο. Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό της ιστοσελίδα σας απο την αρχή. Πιστεύουμε στις φρέσκες σελίδες και στο μοντέρνο design. Φανταστείτε τον εαυτό σας σαν επισκέπτη, θα εμπιστευόσασταν να αγοράσετε απο κάποιον όταν η ιστοσελίδα του δεν είναι τουλάχιστον πρακτική και καλαίσθητη;