Τι ιστοσελίδα χρειάζομαι;

Τι ιστοσελίδα χρειάζομαι;

Η αλήθεια είναι ότι κάθε επιχείρηση έχει ξεχωριστές ανάγκες και απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό, οπότε δεν θα μπορούσαμε να έχουμε την ίδια ιστοσελίδα για όλους.
Έτσι, αν απλά θέλετε να αποκτήσετε διαδικτυακή παρουσία και προβολή των προίόντων σας, τότε μια ιστοσελίδα με 4 υποσελίδες (Αρχική – Η εταιρεία – Προίόντα – Επικοινωνία ) είναι ότι χρειάζεστε.
Αν σκέφτεστε, μάλιστα, ότι η τροποποίηση της θα γίνεται μία φορά κάθε 6 μήνες ή και περισσότερο, τότε μπορείτε να φτιάξετε μία στατική ιστοσελίδα με ένα αντίστοιχο μικρό κόστος.
Αντίθετα αν θέλετε να αλλάζετε καθημερινά τα κείμενα ή τις φωτογραφίες της ιστοσελίδας σας τότε πρέπει να προσανατολιστείτε στη λύση του δυναμικού website δηλ. στην κατασκευή ιστοσελίδας που θα έχει 2 “όψεις”. Αυτή που θα βλέπει ο επισκέπτης (front end) και αυτή με την οποία θα κάνετε την διαχείριση του site (back end).
Εξάλλου αν πιστεύετε ότι έχετε ανταγωνιστικές τιμές στα περισσότερα προϊόντα σας και μπορείτε να τα αποστείλλετε σε όλη τη χώρα αλλά και σε ευρύτερα γεωγραφικά πλαίσια τότε επιβάλλεται ή λύση του ηλεκτρονικού καταστήματος.

One thought on “Τι ιστοσελίδα χρειάζομαι;

  1. Πιστεύω ότι το βασικότερο πράγμα είναι να καταλάβει ο κάθε επιχειρηματίας ότι η κατασκευή ιστοσελίδας αν δεν γίνεται από επαγγελματίες δεν μπορεί να είναι επιτυχημένη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *