Υπηρεσίες

Η Art On Web είναι εδώ για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και να στηρίξει την απόφαση σας να εκμεταλλευτείτε το Διαδίκτυο προς όφελος της επιχείρησης σας.

Web Development και Web Design

Είμαστε μαζί σας από την αρχή. Συζητάμε μαζί σας τις ανάγκες που θέλετε να καλύπτει η ιστοσελίδα σας και σας προτείνουμε τη βέλτιστη, ποιοτικότερη και οικονομικότερη λύση.

Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας από την αρχή, πάντα σε συνεργασία με σας, μιας και η γνώμη σας είναι σημαντική για την επιτυχία της ιστοσελίδας σας.

Προσφέρουμε υπηρεσίες Web Development και Design που καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες και το budget που θέλετε να διαθέσετε. Δε σταματάμε μέχρι η ιστοσελίδα σας να γίνει αυτό που είχατε οραματιστεί για την επιχείριση σας. Δουλεύουμε με χρονοδιαγράμματα, τα οποία τηρούνται αυστηρά, χωρίς ωστόσο να μειώνεται η υψηλή ποιότητα της δουλειάς μας.

Internet Marketing

Μια καλή ιστοσελίδα δεν αρκεί μόνο να φτιαχτεί. Σημασία έχει να προωθηθεί σωστά για να προσφέρει τα μέγιστα στην εταιρία σας.

Από τη σχεδίαση της ιστοσελίδας, ετοιμάζουμε το κατάλληλο πλάνο προώθησης της που περιλαμβάνει:

• Πλάνο για τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για τις μηχανές αναζήτησεις (SEO)-Search Engine Optimization

• Πλάνο για χρήση της προσφερόμενης διαφήμισης στις μηχανές αναζήτησης (PPC)-Pay Per Click Campaigns

• Πλάνο για τη χρήση των Social Media (Facebook, twitter, Flickr κτλ)-Social Media Optimization.

Μαζί συζητάμε και αποφασίζουμε τις ανάγκες προώθησης της ιστοσελίδας σας και πως θα πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Φυσικά, δε μένουμε μόνο στα λόγια. Τα αποτέλεσματα αυτών που προσφέρουμε είναι μετρησίμα (Web Analytics) και με την  κατάλληλη επεξεργασία μπορούμε να εκμεταλλευτούμε περαιτέρω τις δυνατότητες της ιστοσελίδας σας.

Στόχος και σκοπός μας, δεν είναι απλά να είστε ευχαριστημένοι από την ιστοσελίδα σας, αλλά να κερδίσετε από το Internet, αυτό που πραγματικά αξίζει στην επίχειρησή σας.

Η Art On Web θέλει να είναι μαζί σας και να σας στηρίξει από την απόφαση σας, να αποκτήσετε Web παρουσία μέχρι τη στιγμή που η ιστοσελίδα σας θα σας προσφέρει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα και οφέλη για την εταιρεία σας.

Ξέρουμε ποιο είναι το τέλειο για σας και μπορούμε να το πετύχουμε και να σας το προσφέρουμε.