Κατασκευή ιστοσελίδων

Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας.
Σίγουρα για να φτάσετε εδώ αναζητάτε πληροφορίες για την κατασκευή του website που σκέφτεστε να δημιουργήσετε.
Σωστά;
Εμείς είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για τα βασικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν να ξεκινήσετε οποιαδήποτε ιστοσελίδα.
Με την ραγδαία εξάπλωση του internet και γενικά των ηλεκτρονικών συναλλαγών η διαδικτυακή παρουσία μέσω μιας ιστοσελίδας κρίνεται παραπάνω από απαραίτητη στις μέρες μας.
Η αλήθεια είναι ότι λόγω της οικονομικής κρίσης κάθε μικρή επιχείρηση προσπαθεί με ιδία μέσα να φτιάξει την δική της ιστοσελίδα, αφού στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλοί ιστότοποι με τους οποίους μπορείς πετύχεις δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδων και σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Κρατήστε στη σκέψη σας τα 2 ξεχωριστά πράγματα που θα χρειαστείτε:
1. Ένα όνομα χώρου (domain name)
2. Ένα χώρο φιλοξενίας (web hosting) των αρχείων της ιστοσελίδας.
Στο internet υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να αποκτήσετε και domain name δωρεάν και web hosting δωρεάν.
Για το δωρεάν όνομα χώρου σας αναφέρω το dot.tk
Κάνετε εγγραφή και λαμβάνετε δωρεάν όνομα χώρου της μορφής onomaepihirisis.tk

Το μειονέκτημα;

Αυτά τα ονόματα χώρου δεν έχουν “κύρος” για τις μηχανές αναζήτησης, που σημαίνει ότι κατατάσσονται σε χαμηλότερη θέση από άλλα αντίστοιχα domains με την κατάληξη .gr
Παρακάτω σας αναφέρω τους πιο δημοφιλείς ιστοτόπους στους οποίους μπορείτε να πραγματοποιήσετε δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδας:

Με το Blogger μπορείτε να δημιουργήσετε ένα blog και το οποίο θα έχει όνομα χώρου (domain name) της μορφής: toonomapouthelete.blogspot.gr
Πρόκειται για μία εντελώς δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδας με την μόνη προϋπόθεση να δημιουργήσετε (αν ήδη δεν έχετε) ένα λογαριασμό google.
Με ένα μικρό κόστος της τάξης των 12€ ανά έτος μπορείτε να αγοράσετε και ένα όνομα χώρου της μορφής onomaepihirisis.gr το οποίο θα “δείχνει” τις σελίδες από το blog σας.

  •  Ένας άλλος ιστότοπος είναι η 000webhost.com

Κάνετε εγγραφή (sign up) και ακολουθείτε τις οδηγίες. Η εταιρεία έχει site builder με το οποίο δημιουργείτε το website σας σε λίγα λεπτά.
Αν τα καταφέρατε να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο με τις συμβουλές μου συγχαρητήρια!!!
Αν όχι, αυτό σημαίνει ότι ζητάτε κάτι “παραπάνω” στην εταιρική ή την προσωπική σας ιστοσελίδα.
Για όλους εσάς που, είτε δεν έχετε χρόνο να ασχοληθείτε, είτε δεν σας καλύπτει η “πρόχειρη” κατασκευή ιστοσελίδας σας έχουμε ετοιμάσει ένα μοναδικό πακέτο σχεδίασης δυναμικής ιστοσελίδας με την χρήση Joomla! CMS.
Πιο απλά…
Σας κατασκευάζουμε μία δυναμική ιστοσελίδα που θα έχετε την δυνατότητα οποιασδήποτε αλλαγής εικόνων ή κειμένων σε πραγματικό χρόνο (real time).
Είτε θέλετε να υλοποιήσετε μια μικρή εταιρική ιστοσελίδα, είτε ένα μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα θα ακούσουμε προσεκτικά όλες τις σκέψεις σας διότι στην Art on Web θέλουμε να σας παραδίδουμε καινοτόμες διαδικτυακές λύσεις που θα σας φέρουν επιτυχία και κέρδος.
Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε ιστοσελίδες με τη μέγιστη χρηστικότητα και  προσβασιμότητα, οι οποιές είναι απόλυτα συμβατές με όλα τα προγράμματος περιήγησης και φιλικές με τις μηχανές αναζήτησης.
Αν έχετε σχηματίσει την άποψη ότι σχεδιάζοντας μία “φανταχτερή” ιστοσελίδα θα αποκτήσετε νέους πελάτες τότε μάλλον έχετε διαβάσει λάθος κείμενα.

Η παρουσία της επιχείρησης σας στο Internet μπορεί να σας προσφέρει καινούργιες ευκαιρίες για να έρθετε πιο κοντά με τους πελάτες σας και να προσεγγίσετε καινούργιους.

Εμείς, εδώ στη Art On Web αντιλαμβανόμαστε τη σημασία που έχει για την επιχείρηση σας ένα καλοσχεδιασμένο και σωστά δομημένο site και είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ότι καλύτερο στην ανάπτυξη ιστοσελίδων που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Η τεχνογνωσία στη Art On Web δε σταματάει μόνο στη δημιουργία της κατάλληλης ιστοσελίδας. Αντιλαμβανόμαστε πως μια ιστοσελίδα από μόνη της, όσο καλά σχεδιασμένη και να είναι δεν αρκεί για σας προσφέρει τα αποτελέσματα που ζητάτε από την Web παρουσία σας. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα, την προώθηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης, στα social media και στο Internet γενικότερα. Οι κινήσεις και το πλάνο μας προσφέρουν μετρήσιμα αποτελέσματα κι εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να τα αξιοποιήσετε καταλλήλως.

Περισσότερες πληροφορίες για της υπηρεσίες μας, μπορείτε να βρείτε στην υποκατηγορία «Οι υπηρεσίες μας».

Η επιτυχία μιάς ιστοσελίδας δεν βρίσκεται στα εξαιρετικά γραφικά της ούτε σε πλαισιάκια που αλλάζουν χρώματα με την κίνηση του ποντικιού.
Τι συνιστά τελικά την επιτυχία του website σας;
Διαβάστε τα άρθρα μας, ενημερωθείτε και αποφασίστε με ηρεμία και αφού έχετε αποκτήσει σφαιρική άποψη με ποιον θέλετε να συνεργαστείτε και όχι απλά να του αναθέσετε την  κατασκευή ιστοσελίδας σας.

Ρωτήστε μας στο τηλέφωνο: 6930418488  ή στείλτε μας email στο info@kataskevi-istoselidon.eu

Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε πρόθυμοι να σας ενημερώσουμε.